Julafton är över

Började dagen med att äta skinkmacka till frukost, som alltid! Sedan kollade jag sista avsnittet av julkalendern och därefter fixade jag mig. Vid 12 var det jullunch hos farmor och farfar som bestod av dopp i grytan, köttbullar, prinskorv, kött, skinka, kål av olika sorter osv, en tradition som vi alltid har. Där befann sig även min pappas moster och min morfar. 
Vid 15.00 var vi hemma igen för att ha en mysfika med farmors fantastiska kakor och julmust som man inte får gå miste om. 
18.00 befann vi oss ute på Önna hos mina kusiner, dit kom även farmor, farfar, morfar och pappas moster, så en del av släkten var samlad. Det blev paketutdelning, massa god mat, massa fika, godis och självklart ett gott skratt! Jag har haft en helt underbar julafton med personer som betyder så otroligt mycket för mig och jag är så glad att jag får dela detta med dem. Är förövrigt riktigt nöjd med mina paket, så tacksam för allt jag får. Jag vet inte om jag ska visa det jag har fått för vissa kan tolka det som att jag skryter, absolut inget sådant. Vi får helt enkelt se. Nu är jag hemkommen och ska krypa till kojs. Imorogn är det god lunch hos farmor och farfar bestående av kalkon, så gott. En tradition!  Då kommer andra delar av släkten dit, pappas kusiner och kusinbarn, mina sysslingar samt farmors
Syster osv. Vi hörs! 

Det har var bara några av alla paket, för det blev himla många! Fick inte bild på alla tyvärr.. 
Mitt och mammas julgodis var omtyckt och det var väl tur det.. Det tog en stund.
Goda dessertbuffén bestående av en slags ostkaka och en kolapaj som min moster gjort, glass, grädde, massa olika sylter, frukt, vårt julgodis samt tomteskum.
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback